Контакт

  • ИНФОРМИРАЈ СЕ, ПИШИ НИ

Дали имате самостојна куќа со голема парцела и немате поим какви опции всушност имате? Дали барате инвеститор за вашата градежната маркица? Дали барате нови канцеларии? НАСТЕЛ има големо искуство и може да ви помогне и на вас кои сте професионалци и на оние кои немате претходно знаење. Пишете ни или јавете се, заедно да најдеме добри решенија!

Максим Горки бр. 13
Скопје 1000 Македонија

+38970268476

nastel@nastel.mk