Комплекс Панорама

Комплексот на Настел, лоциран под падините на Водно е граден од 2006 до 2011 година.

Салвадор Аљенте бр. 79 1000 Скопје, Македонија

Стан 45m²

ПРОСТОРИЈА

P/m²

Влезен хол5.50
Кујна4.00
Дневна со трепезарија31.00
Бања4.50
ВКУПНО45m²