Интекс Деловен Центар

Деловни простории во строгиот центар на Скопје за различни типови на канцалариски простории и квадратури.

Во моментов слободни за издравање:

  1. Канцалариски простор од 270m² со посебни тоалети на прв кат. Реновирањето ќе се прави по потребите на новите закупци.
  2. Три канцаларии од по 20m² и една канцаларија од 50m² на трети кат слободен од 01.08.2018 година. Канцалариите се реновирани пред една година: нови врати, нов под, ново осветлување и нови прозорци.
  3. Канцеларија од 50м2 веднаш достапна и реновирана на мезанин.
  4.  Канцалариски простор од 300m² со посебни тоалети на прв кат - заден влез. Океански тип на канцалирски простор, со 6 посебни канцаларии, сервер соба, кујна и 2 тоалети.

 

За повеќе информации контактирајте ја Дијана на 070 433 979 или dijana@nastel.com.mk