Комплекс Панорама

Комплексот на Настел, лоциран под падините на Водно е граден од 2006 до 2011 година.

 

Салвадор Аљенте бр. 79
1000 Скопје, Македонија

Стан 45m²

ПРОСТОРИЈА

P/m²

Влезен хол 5.50
Кујна 4.00
Дневна со трепезарија 31.00
Бања 4.50
ВКУПНО 45m²

Стан 58m²

ПРОСТОРИЈА

P/m²

Влезен хол 3.10
Кујна 5.00
Дневна со трепезарија 27.00
Бања 4.00
Спална соба 14.00
Балкон 5.00
ВКУПНО 58m²

 

Стан 41m²

ПРОСТОРИЈА

P/m²

Влезен хол 6.00
Кујна 3.00
Дневна со трепезарија 28.00
Бања 4.00
ВКУПНО 41m²

Стан 53m²

ПРОСТОРИЈА

P/m²

Влезен хол 6.00
Кујна 4.50
Дневна со трепезарија 20.00
Бања 5.00
Спална соба 12.50
Балкон 5.00
ВКУПНО 53m²

Текст